56% menn gir sjelden eller aldri oralsex!


14. april er det kake og oralsexdagen. Dagen handler om å sette kvinnens nytelse i sentrum. Likevel gir hele 56% menn sjelden, eller aldri oralsex. – Det er trist, men her er løsningen, sier sexolog.

9 av 10 trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, og når kvinnen slapper godt av er oralsex noe av de tingene som lettest gir henne orgasme likevel slikker 56% av menn sjelden eller aldri partneren sin. Det kommer frem i en ny undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no.

– Det er utrolig triste tall, spesielt nå når man skal feire oralsexdagen og det skal slikkes. Derfor er det ikke veldig overraskende at slikkeprodukter er det flest kvinner ønsker seg, sier Sexolog i Nytelse.no,Maria K. Ebbestad.

Salget av sexleketøy som slikker har hatt kraftig økning det siste året og sexologen trekker frem to favoritter som nordmenn ikke får nok av. Eat You slikkevibrator og klitorisvibratoren Nymph flyr ut av lageret, og de er også perfekt å bruke sammen med partner. 

– Nymph er virkelig noe for seg selv med sitt brede, avrundede hode i den ene enden, og tre fleksible og myke «tunger» i den andre enden. Klitorismassasje i kombinasjon med vibrasjoner gir en unik effekt og teknologien seiler opp som storfavoritt blant kvinner som ønsker optimal stimuli av klitoris, forteller sexologen.

– Eat You tungevibrator slikker, suger og vibrerer og utfører oralsex som en proff. Ved hjelp av vakuum trekker Eat You blod til vulva, noe som gjør henne mer sensitiv for berøring, og den silkemyke tungen slikker henne slik ekspertene mener det bør gjøres. Ønsker hun variasjon? Snu leketøyet og nyt den deilige g-punktsstimulatoren som tar orgasmen til et nytt nivå, sier Ebbestad.

Sexologen mener at oralsex er den beste måten å varme opp en kvinne på:

– Oralsex er det perfekte forspill for de fleste kvinner. Først og fremst fordi det er veldig deilig, men også fordi kvinner bruker lenger tid på å bli klar. Ved å gi henne oralsex først gjør du henne både kåt og våt slik at dere har mulighet til å oppnå orgasme nærmere hverandre. Men for all del, gi henne oralsex helt uten å avslutte med samleie også, da kjenner du de deilige bølgene av orgasmen hennes på nært hold og både hun og du vil elske det, sier Ebbestad.

Sexologens slikketips

Grunnen til at mange ikke gir oralsex er at de ikke helt vet hvordan de skal gjøre det. Ebbestad anbefaler å være åpen med partner om nettopp dette og snakke sammen om hva dere liker og hvordan oralsexen kan bli enda bedre. I tillegg har hun følgene tips:

Start med deilige kyss og jobb deg lekent nedover kroppen hennes til hun presser hoftene mot deg. Lytt til signalene og beveg hodet nedover møt vulva, spre leppene forsiktig og bruk flat og myk tunge rundt klitoris, ikke direkte på klitorishodet. Langsomme bevegelser. Fordelen med at du bruker flat tunge er at du treffer et større område som vil gjøre underverker.

Bytt på teknikker, prøv forskjellige ting frem til hun stønner av nytelse! Da må du være mer trofast mot FÅ teknikker og gjevnt tempo. Når hun nærmer seg orgasme må du for guds skyld ikke bytte teknikk, hold deg til det du gjør, men gjør det en tanke hardere. Orgasmene til kvinner varer mye lenger enn en manns, og mange slutter å stimulere når orgasmen starter. Det må man ikke. Da må man bli med henne gjennom det. Hold det gående med langsomme og varsomme strøk til hun skyver deg unna.