Den første 5-seters pickupen for «folk flest»: Nå kan du lease den for kr 5000,- i måneden


Maxus Norge lanserer nå et helt nytt leasingkonsept som skal gi kundene full forutsigbarhet og lavere kostnader.

Det siste halvåret har renteoppganger, økte bilavgifter og en tøffere økonomisk hverdag preget bilmarkedet. Nå lanserer Maxus Norge et null forskudd-konsept som vil gi svært attraktive leasingtilbud til både privat- og næringskunder.

Stadig flere velger leasing som finansiering ved anskaffelse av ny bil. Tradisjonelt har leasing vært forbundet med høy startleie, noe som har gjort terskelen høy for mange. Null forskudd-konseptet vil gjøre ny bil tilgjengelig for flere.

Mathias Ottersen er salgssjef i Maxus Norge, og mener konseptet vil styrke Maxus sin posisjon i markedet.

– Lave månedskostnader betyr gjerne høyt innskudd. Mange tror nok at kombinasjonen av null innskudd og lave månedskostnader er utenkelig. I samarbeid med Maxus-fabrikken, vil dette nå bli en realitet for våre modeller. Leasing som finansieringsalternativ er i stor vekst, og denne løsningen er perfekt for privatpersoner og bedrifter som ønsker et forutsigbart bilhold med lave månedssummer uten skjulte kostnader, sier Ottersen.

Han forteller at leasingkonseptet vil resultere i uslåelige priser.

-Eksempelvis vil du kunne få en e-Deliver 3 varebil, Euniq6 personbil og T90 5-seters elektrisk pickup fra henholdsvis fra 3.490, 3.990, og 4.990 i måneden – helt uten forskudd! Dette er uslåelige priser på det norske markedet, legger han til.

Lanserer kampanje på elektrisk pickup 

Maxus Norge kickstarter konseptet med en leasingkampanje på elektriske T90 EV som det lukter svidd av. Nå kan man kjøre T90 EV for kun kr. 4.990 i måneden og uten innskudd.

Det eneste som kommer i tillegg til oppgitt pris, er frakt og leveringskostnader og etableringsgebyr. Kostnadene knyttet til frakt og levering varierer ut i fra geografi og at etableringsgebyret for leasing faktureres direkte fra finansieringsinstitusjonen.

Maxus T90 EV er Europas første elektriske pickup. T90 EV er en stor elektrisk pickup med fem seter som standard og et tøft utseende. Den kan ta ett tonn hengervekt og ett tonn nyttelast, og leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet som gir 334 km rekkevidde (WLTP kombinert), og hele 471 km ved bykjøring. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer.

Bilen kan fylles med både voksne, barn og massevis av last på planet, som appellerer til et helt nytt segment. I tillegg vil den treffe vel så bra som en elektrisk 5-seters varebil for næringslivet. Her kan man få en håndverkerbil på dagtid, og en fullverdig familiebil på kveldstid og i helgene.

-En moderne lett elektrisk motor plassert foran, kombinert med batteriets vekt og plassering over bakhjulene, gir god vektfordeling og et svært høyt marktrykk. Dette bidrar til at T90 sitt bakhjulstrekksystem sitter som støpt på norske vinterveier, legger Ottersen til.

Pickup er en av verdens mest populære biltyper. Med Norges svært høye bilavgifter, har derimot pickup fem seter hatt tilnærmet null salg på det norske markedet. Ettersom elektriske biler ikke omfattes av de samme avgiftsreglene, blir dette den første 5-seters pickupen tilgjengelig for «folk flest».

Ottersen avslutter med at de har biler på lager av alle modeller, og at man kan få levert ny bil raskt.