BYD blir offisiell partner for håndball-VM 2023


BYD er nå offisiell sponsor for verdensmesterskapet i håndball for kvinner 2023. Mesterskapet avholdes i Norge, Sverige og Danmark.

Håndball-VM 2023 for kvinner spilles i Norge, Danmark og Sverige i perioden 29. november til 17. desember. BYD kunngjør nå at de er offisiell sponsor for mesterskapet, og vil være godt eksponert i en rekke kanaler under mesterskapet, både på skjermen og på arenaene. I tillegg stiller BYD Norge med elektriske biler som skal frakte utøvere under mesterskapet.

– BYD er stolte av å være en del av det 26. verdensmesterskapet i håndball for kvinner. Kvinnehåndball er kjent for lidenskap, energi og samhold. Vi ser likheten i vår egen lidenskap til å oppnå drømmen om en renere, mer bærekraftig fremtid med elektrisk mobilitet. Vi er stolte av å bidra til arrangementets bærekraftsmål, og vi ser frem til å heie frem jentene, sier Michael Shu, administrerende direktør i BYD Europe. 

De innledende rundene spilles i Stavanger (to grupper), Frederikshavn, Herning, Helsingborg og Gøteborg, mens hovedrunden spilles i Trondheim, Gøteborg, Herning og Frederikshavn. To av kvartfinalene spilles i Trondheim, mens semifinalene og finalene spilles i Herning. 

Mesterskapet omfatter seks byer og inkluderer hele 32 nasjoner. I arbeidet med å arrangere et bærekraftig mesterskap, har arrangørene om mål å fremme bærekraft i alle aspekter av mesterskapet, hvor transport er et av de viktigste områdene.