Geelmuyden sluttar: – No lovar eg å heie på GK frå sidelinja

  Hans Geelmuyden. Foto: Geelmuyden Kiese.

  Hans Geelmuyden (66) har sin siste arbeidsdag i PR-byrået Geelmuyden Kiese [GK] 31. mars i år.

  Geelmuyden skipa GK saman med Jo Kiese (86) i januar 1989. Selskapet er i dag eit av dei største kommunikasjonsbyråa i Skandinavia med kontor i Oslo, Stockholm og København.

  Geelmuyden selde kommunikasjonsbyrået til holdingselskapet Paritee ved årsskiftet 2021-2022, og hadde opphavleg ein avtale om å arbeide ut 2023. 

  – Då Jo Kiese og eg skipa GK tenke eg at når ein først må selje arbeidskrafta si, er det fornuftig å selje den til seg sjølv. Noko skal ein jo pusle med så ein har til salt i grauten. No har eg pusla med GK i 34 år, og ser fram til å bruke skaparkrafta mi på nye prosjekt utanfor kommunikasjonsindustrien. For Rocambole er ikkje daud, seier Geelmuyden, og held fram:

  – Eg har i 2022 vore oppteken av å overdra eit selskap som er «ship shape». Difor er det moro å gå ut med rekordresultat og flagget til topps. No lovar eg å heie på GK frå sidelinja, avsluttar Hans Geelmuyden.

  Jonas Palmqvist, CEO i Paritee og styreleiar i GK utdjupar:

  – GK-gruppa har no ein sterk posisjon. Med fornya leiarskap, partnarskap og eit sterkt eigarskap har vi skapt det aller beste fundsamentet for å ta GK vidare i både Noreg og resten av Skandinavia. 2022 var det beste året nokon gang i gruppa sin historie og det er ein laginnsats ein kan vere stolt av, seier han og held fram:

  – Vi i Paritee takkar av ein bransjenestor og gründer i dag. Hans har gjennom tre årtier bidrege til å gjere kommunikasjonsfaget spennande og stovereint, og har bygd selskapet i både Noreg, Sverige og Danmark. GK er eit fagleg fyrtårn for kommunikasjon i Skandinavia og vi skuldar alle Hans Geelmuyden ein stort takk, avsluttar Palmqvist.


  Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.


  Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.


  Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.


  Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.