Michael Tetzschner opplyste ikkje om at han er betalt lobbyist for ein antikinesisk organisasjon

Føremålet til IPAC er å motarbeide og undergrave Kinas aukande popularitet og innflytelse i verda. Michael Tetzschner får betalt for å vera lobbyist her, og sender antikinesiske lesarinnlegg til medier.

Michael Tetzschner bryr seg verken om demokrati eller ytringsfridom. Her kan du lese kvifor.

I ein kronikk til Aftenposten i går oppfordra Høgre-toppen til å importere pøbel og valdelege separatistar frå Hongkong, og vidare gje dei opphaldsløyve og skattepengar på «humanitært grunnlag» i Noreg.

Tetzschner er nestleiar for Stortingets utanriks- og forsvarskomite.

Verken han sjølv eller Aftenposten opplyste om at han er betalt lobbyist for ein antikinesisk organisasjon med namnet ‘Inter-Parliamentary Alliance on China’ [IPAC, red. anm.]. Føremålet til organisasjonen er å motarbeide og undergrave Kinas aukande popularitet og innflytelse i verda.

Tetzschner, som vil spreie lukke, demokrati og ytringsfridom i Hongkong, ville arrestere og utlevere varslaren Edward Snowden til USA.

Snowden vart verdskjent etter avsløringane sumaren 2013 om korleis amerikanske styresmakter dreiv – og fortsatt driv – ulovleg overvaking gjennom etterretningsprogrammet PRISM. Så godt som alle amerikanske appar, programvare og sosiale medier vert spionert på.

Les også: Kina sender nødhjelp til Europa, og viser ei stormakt som stiller opp der det trengast 

Varslaren kunne også avsløre at amerikanske styresmakter spionerte på eigne allierte: som avlytting av telefonsamtalane til den tyske forbundskanslaren Angela Merkel. Ei handling som kjøla ned forholdet mellom dei to landa.

Det er slike folk Høgre-toppen vil sende i fengsel, og omvendt gje opphaldsløyve til USA-støtta pøbel.

Ironisk nok måtte også Snowden flykte i stort hast frå det då «demokratiske» Hongkong nettopp for å unngå bli arrestert og utlevert til USA. Han fekk asyl i Russland, og har budd i Moskva sidan då.


Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.


Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.


Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.


Del artiklane våre med venene dine på sosiale medier.